Over Morsink Constructie

Morsink Constructie is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van staalconstructies voor de utiliteitsbouw, bedrijfshallen en woningbouw. Voor uw trappen en balustraden kunt u ook bij ons terecht. Bij onze projecten pagina krijgt u een goede indruk tot waar we in staat zijn.

In 1998 is Morsink Constructie begonnen met het maken van staalconstructies toen nog in een pand aan de Fleuweweg. Na zo’n 5 jaar groeiden we daar uit het jasje en zijn verhuisd naar de Vonderweg waar we tot op heden nog steeds zitten.

Een goed product begint met een goede voorbereiding. In al die jaren dat Morsink Constructie actief is in het vervaardigen van staalconstructies heeft het al vele producten en projecten gefabriceerd en uitgevoerd.

Door die jarenlange ervaring die Morsink Constructie heeft met staalconstructies kan Morsink Constructie u op alle mogelijke vlakken van dienst zijn. Denk hierbij aan staalconstructies voor utiliteit bouw, bedrijfshallen, woningen en trappen met balustraden. Engineering, productie en montage doen we allemaal in eigen beheer. Bij Morsink Constructie staat gedurende het gehele proces en in alle aspecten van de samenwerking kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.